PalingProfs houden het simpel

QStylez Marketing en Communicatie presenteert: de PalingProfs website. Alles begint met een idee. In 2009 luidde dat: er moet een nieuwe frisse club worden opgericht voor jongere zelfstandigen, professionals in hun vakgebied en ambitieuze mensen die alles nog te bewijzen en te behalen hebben. Dat de PalingProfs informaliteit als speerpunt hebben, blijkt wel uit het feit dat zij geen officieel bestuur hebben en je in deze column met je wordt aangesproken. Toch wilden wij van QStylez dit een duwtje in de rug geven. Deze website wordt de nieuwe tool in om aan te geven wanneer de Profs bij elkaar komen en om je aanwezigheid aan te geven. Verder zullen naast mij, andere vaklieden geregeld columns schrijven om het platform levend te houden. Als u dat ook wilt, informeer eens tijdens een van onze bijeenkomsten.

Om alvast een voorschot op de eerstvolgende bijeenkomst (26 april om 17.00 uur in het FC Volendam Stadion) te nemen, wil ik alle PalingProfs vragen om voor € 100,- per jaar een logovermelding af te nemen. U komt dan in de carrousel op deze pagina te draaien terwijl wij alle professionals af en toe van een natje en droogje kunnen voorzien. Zo simpel is het.

As we speak, is men overigens (bijvoorbeeld bij Glasaal BV) nog steeds aan het uitvissen hoe de voortplanting van paling precies gaat. Bij de PalingProfs moet dat allemaal eenvoudiger worden gemaakt en gaat het uiteraard om omzet! Een informele omgangsvorm is zoals gezegd speerpunt en bij ons is er geen ruimte voor Amerikaanse netwerkmodellen. Wij drinken gewoon een biertje met elkaar. Ik hoorde laatst een kreet die ik jullie niet wil onthouden en die wat mij betreft de lading dekt van het ondernemer zijn: wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Mijn boodschap luidt daarom: PalingProfs; ga voort en vermenigvuldigt uw omzet!

Met vriendelijke groet,

Ron Steur QStylez Marketing & Communicatie