Ladies Event op 12 oktober 2017

Ladies Event

Na het grote succes van het Palingprofs Ladies Event van vorig jaar is het tijd voor weer een ontmoeting met de ondernemende vrouwen uit de gemeente Edam-Volendam. Zowel zelfstandige onderneemsters als ondernemende dames in loondienst zijn van harte welkom.

Onder het genot van wat hapjes, wat drankjes en achteraf een goed gevulde goodiebag gaan we iets heel bijzonders doen.

Gré Hoogland van Toneelvereniging Ons Pogen geeft ons een kijkje in de wereld van het toneel. Hoe kun je toneel bijvoorbeeld gebruiken om je zelfvertrouwen te versterken? Welke oefeningen kun je doen om je zelfverzekerder te voelen in je werk? Wat kun je toepassen in het contact met klanten en relaties? En hoe kun je dingen anders aanpakken dan je gewend bent, waardoor je ook andere resultaten behaalt?

Het belooft een hele leuke, gezellige en leerzame avond te worden. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Ben jij erbij op donderdag 12 oktober van 19.00 – 22.00 uur in de Jozef? Geef je op via het onderstaande formulier.

De kosten zijn € 25,- per persoon. Na je aanmelding ontvang je een factuur die vóóraf aan het evenement dient te worden betaald. Opgeven en betalen = Aanmelden! Aanmelden kan tot 5 oktober.