Introductie Broodfonds

Alle ondernemers en zzp-ers weten hoe duur een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering is, en om die reden zijn velen zelfs niet of onvoldoende verzekerd. En daarbovenop vaak óók nog eens tot maximaal het 60e levensjaar, terwijl men wordt geacht tot 67 te werken. Om die redenen zijn een paar jaar geleden de eerste Broodfondsen opgericht.

Wat is een Broodfonds?

Een Broodfonds is een vereniging van maximaal 50 ondernemers, die iedere maand een vast bedrag in een potje sparen, om elkaar in ieder geval van arbeidsongeschiktheid financieel te kunnen ondersteunen. Meer informatie over het Broodfonds vind je op www.broodfonds.nl

Sinds enige tijd zijn enkele Volendammers al aangesloten bij Broodfondsen in de regio. Eigenlijk wordt het tijd dat er hier in Volendam een eigen groep geformeerd wordt. Voor eenieder die geïnteresseerd is, organiseren wij op donderdag 28 februari een informatie-bijeenkomst in de kantine van Sporthal Opperdam. Aanvang: 19:00 uur.

Meld je aan!

Hopelijk tot donderdag 28 februari!