Allemaal Samen Netwerken

Volendam en Waterland samen aan het netwerken

Beste ladies,

De afgelopen jaren heeft de organisatie van de Palingprofs een aantal prachtige Ladies Events georganiseerd. En ondanks de goede opkomst, de leuke onderwerpen en de goed gevulde goodie bags, zijn we van mening dat de bijeenkomsten professioneler moeten worden, zodat iedereen er meer uithaalt.

In Volendam wordt veel georganiseerd en er bestaat al een professioneel vrouwennetwerk dat niet alleen deelnemers uit Volendam heeft, maar ook uit Waterland en omstreken. Een veel breder bereik dan de Palingprofs en dus meer kansen op werkgebied (BUSINESS). Daarom is besloten het Palingprofs event over te laten gaan in het zakelijke vrouwennetwerk “Women Business Club Holland Waterland en omstreken ” (WBCH), geleid door Linda Karregat- de Boer.

Linda Karregat-De Boer

Linda Karregat-De Boer heeft (inter)nationaal succes met haar gezondheidsproductenlijn van Eczoil® . Haar uitgangspunt voor een zakelijk netwerk is “(door)geven loont”. Haar belangrijkste waarden zijn: volg je ambitie en focus je op de dingen die je wél goed kunt. Linda gaat voor een gezellige, open en ongedwongen sfeer, maar stelt als prioriteit het zakelijk verbreden van je netwerk; binnen zowel Volendam als Waterland. De events hebben altijd een thema. Die ook vrij uiteenlopen.

Event

Op dinsdag 17 september a.s. is er een netwerkevent bij het spiksplinternieuwe Volendam Business Center in de Bellstraat met een actueel onderwerp, kijk voor meer info en aanmelding op: https://eczoil.com/category/266593/aanmelden-wbch

Facebookpagina: Woman business club Waterland en omstreken

Of mail naar: [email protected]

Graag tot ziens op een van de toekomstige events!

Namens de ladies van de Palingprofs