Ladies Event Palingprofs 2018

Beste Ladies,

Vanaf nu kunnen jullie je opgeven voor het Ladies Event van 2018 op donderdag 1 november!
Het wordt weer een gezellig event, gestoken in een sportief en ondernemend jasje. En nee, jullie hoeven niet te sporten!
Vanaf 19:00 uur willen we jullie die dag graag welkom heten in Sporthal de Opperdam in de business-lounge te Volendam.

Ex-topsporter Matthijs Vink, mede-eigenaar van het online marketingbureau SearchUser en commercieel verantwoordelijk bij Handbalvereniging KRAS/Volendam neemt jullie mee in de wereld van profilering van je bedrijf via de sport en via het internet. Als afgestudeerd sportmarketeer en met veel ervaring bij topclubs in Spanje zoals F.C Barcelona en in Madrid maar zeker de laatste jaren bij HV KRAS/Volendam weet hij als geen ander hoe je op ieder niveau je bedrijf kunt onderscheiden van de rest door je waarden te koppelen aan die van een sporter en/of sportclub. Waar in Spanje het grote geld een belangrijke rol speelt is bij Volendam de creativiteit van essentieel belang voor succes in zichtbaarheid en herkenning, daarnaast zal Matthijs vertellen hoe je online media kan inzetten voor meer omzet, naamsbekendheid en/of aanvragen te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden online en je kan veel zelf oppakken, Matthijs zal jullie een zeer praktische kijk geven in de online marketing kansen van dit moment, waar de focus zal liggen om in kaart te brengen waar jouw doelgroep zich bevindt.

Verder wordt er nog een presentatie gegeven door een zeer interessant persoon uit het sport- en bedrijfsleven, maar dit blijft nog even een verrassing!
Omdat de dames 1 de afgelopen tijd zo goed bezig zijn en een voorbeeld zijn voor ondernemende dames zoals jullie, vindt er die avond ook een dames training plaats, waar we even kunnen kijken. De meiden komen na afloop ook naar boven om netwerken met de aanwezige dames.


Foto: Handbal Volendam

De dames van de Palingprofs doen waar mogelijk aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en willen de bijdrage van €15,- van dit jaar doneren aan de Handbalvereniging voor de Dames 1. Daarvoor in de plaats krijgen jullie een aantal leuke sprekers, hapjes en drankjes en de mogelijkheid om als vanouds te netwerken.
Betalen is verplicht, vóóraf aan het event via de Ideal-link te vinden in het event/mail.

Betaal hier jouw plaats voor de ladies night!

We zien jullie graag op 1 november!
Organisatie Ladies Event Palingprofs,
Stephanie Haagedoorn, Wendy Koning, Marjan Muhren, Nancy Schilder, Anja Zwarthoed