Geslaagd Ladies Event van de Palingprofs in de Opperdam

Op donderdag 1-11-2018 werd in de Opperdam het 4e Ladies Event op rij georganiseerd namens de Palingprofs. Geïnspireerd door de goede prestaties van de Dames 1 handbalmeiden en de voorbeeldfunctie die zij hebben in Volendam en de kansen die zij zien om zichzelf te verbeteren, heeft de Palingprofs besloten om het entreegeld te sponsoren aan hen.

Femke Dekker was o.a. inspirerend spreker en heeft de Ladies van de Palingprofs enthousiast gemaakt om hun dromen te volgen en de lat vooral hoog te leggen. Femke Dekker heeft 18 jaar voor Nederland geroeid en daarin drie keer deelgenomen aan de Olympische Spelen. Naast Olympisch zilver (Beijing 2008) heeft ze ook een aantal wereld titels en medailles op zak. Binnen haar top sportcarrière was ze zowel individueel als binnen teamverband actief en succesvol. In 2013 stopte ze met topsport en richtte zich volledig op haar maatschappelijke carrière. Ze werkt nu als Management Development adviseur binnen de Nationale Politie. Ze vertelde ons over het leven van een topsporter in de vorm van het runnen van je eigen bedrijf. Hoe ze met deze ervaring haar eerste successen heeft gehaald binnen haar maatschappelijke carrière. Hoe ze daar nu op terug kijkt, waar ze overeenkomsten , verschillen, maar vooral kansen binnen het bedrijfsleven ziet. Een enorm inspirerend verhaal van een vrouw die ambitie heeft en zakelijk aan de weg timmert!

Matthijs Vink, Ex-topsporter en mede-eigenaar van het online marketingbureau SearchUser en commercieel verantwoordelijk bij Handbalvereniging KRAS/Volendam heeft verteld hoe je online marketing kan inzetten voor meer succes en zichtbaarheid. Er zijn veel mogelijkheden online en je kan veel zelf oppakken, Matthijs heeft een praktische kijk gegeven in de online marketing kansen van dit moment, waar de focus zal liggen om in kaart te brengen waar jouw doelgroep zich bevindt. Wat ongemakkelijk tussen alle vrouwen, heeft hij zich goed staande weten te houden.

De goodiebag die aan het eind van de avond werd meegegeven, werd onder andere gevuld door de volgende bedrijven: Eigen Label, Colon Care, Chocoladehuys, Beautique Elegance, Healthy Rituals, Drogisterij de Boer, NIVO bedrijf in Beeld, 100%NL, Top Dental, Praktijk Chiropractie Volendam, Beauty by Nance, Power in You, Bodyfit en Sidi Argan.
Er werd een aantal mooie prijzen verloot onder alle Ladies, door onder andere Dieetpraktijk Edam-Volendam, Restaurant de Pieterman, SearchUser, Sidi Argan en HV Kras/Volendam.

Graag nodigen we de Palingprofs uit voor het volgende netwerkevent dat plaatsvindt op donderdag 29-11-2018 in Het Geheim van Edam. Er wordt een Geheim Menu geserveerd voor €45,- per persoon incl. 3 glazen wijn/bier of fris en koffie of thee ter afsluiting. Geef je op via [email protected] (let op: het aantal plaatsen is beperkt).